marți, 11 noiembrie 2014
Pene cu sos bechamel
Ingrediente: ceapă, ardei gras, măsline, ciuperci, un căţel usturoi si ce mai aveţi prin frigider si va place la paste; 500g pene.
SOS BECHAMEL: o bucata de unt (50g) se pune pe foc la topit intr-o craticioara, se adauga făină (2-3 linguri), se amestecă bine apoi se toarnă cca. 300 ml lapte si se omogenizeaza bine (sa aibă consistenţa smantanei lichide), se sareaza, pipereaza si se adauga putina nucsoara (se poate adauga branza rasa). Se da deoparte.
Intr-o tigaie mare sau wok se pune putin ulei sau unt, se "arunca" pe rand ceapa, ciupercile, maslinele, ardeiul gras si se calesc 3-4 min. Se pun pastele in tigaie, se adauga sosul bechamel, se amestecă bine apoi se rastoarna intr-un vas rezistent la foc si se dau la cuptor pentru 15 min. Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu